Outsourcing avagy a kihelyezett könyvelés

Kinek és miért ajánljuk Outsourcing-ot ?

Előfordul, hogy egyes cégek bizonylataikat folyamatosan telephelyükön kívánják tartani és nem megfelelő számukra a könyvelési bizonylatok fizikai átadása a könyvelő cég telephelyére. Különösen a nagyobb cégek esetében terjedt el ez az igény, ahol jellemzően a mindennapi munkavégzéshez szükség van arra, hogy a bizonylatok mindig elérhetőek legyenek.

Erre az igényre javasoljuk megoldásként kihelyezett könyvelés szolgáltatásunkat, avagy az Outsourcing könyvelést, amely éppen az ilyen eseteket kezeli hatékonyan. Ügyfelünk kívánságra minden könyvelési feladatot a telephelyén végzünk el.

Kollégáink teljes körű könyvelési szolgáltatást nyújtanak a bizonylatok ellenőrzésétől kezdve egészen az éves beszámolók elkészítéséig.  Az outsourcing könyvelés segítségével úgy élvezheti egy szakmailag tökéletesen felkészült könyvelő munkáját a saját telephelyén, hogy közben nem kell teljes állásban alkalmaznia egy munkavállalót erre a feladatra.

Outsourcing könyvelés előnyei az alábbiak

  • Megbízható, tökéletesen felkészült szakember készíti el könyvelését, de nem kell bérköltséggel és járulékokkal számolnia.
  • Nincs szükség az új könyvelő betanítására, mivel munkatársainknak nagy tapasztalata van a többféle féle könyvelési rendszerek használatában.
  • Önnek nem kell költenie a könyvelői továbbképzésére sem, nyugodt lehet, hogy a munkát mindig naprakész tudással végzik.
  • A könyvelés az Ön számára a lehető legkényelmesebben, a saját telephelyén történik.
  • Az outsourcing könyvelés lehetőséget teremt arra is, hogy kiemelt időszakokban – átmeneti jelleggel – új alkalmazott felvétele nélkül tehermentesítse saját könyvelőjét.
  • Kihelyezett könyvelővel helyettesíthető hosszabb betegszabadságon vagy GYED-en, GYES-en lévő munkatárs is.
  • Biztos lehet abban, hogy helyszínen lévő kollégánk kizárólag az Ön vállalkozásának pénzügyeire koncentrál.